Häringe slott

Västerhaninge, Haninge

För oss är varje måltid lika viktig. Må det vara en tidig frukost med morgontidningen i matsalen, en lunch med din nya chef, en livfull familjemiddag där ingen får tala till punkt eller en romantisk första date som startar med champagne och slutar med en puss - varje måltid är mer eller mindre som en liten fest på sitt sätt!

Slottets restaurang serverar mat enligt slow food-filosofin. Det betyder kött från glada djur och grönsaker som inte rest över hela jorden. Sund mat helt enkelt. Och vällagad in i minsta ingrediens. För vi älskar mat! Menyerna förändras med säsongen utanför fönstrena. 

Foto: Häringe slott, Eva Simonson

Kontaktinformation

Häringe Slott
Häringe Slott
137 91 Västerhaninge
Telefon: 08-50420440
Bokning: 08-50420440
Fax: 08-50040000

E-post: info@haringeslott.se
Hemsida: www.haringeslott.se

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Bil
c/o Häringe Slott ligger längs väg 73, cirka 35 km söder om Stockholm & 78 km från Arlanda. Det tar ca 30 minuter till Stockholms innerstad och ca 20 minuter till Nynäshamn.
Kör väg 73 mot Nynäshamn, ta av mot Söderby Brygga/Landfjärden, följ skyltar mot Häringe Slott.

Buss
Ta pendeltåg till Västerhaninge station. Byt till buss 847 mot Nynäshamn eller Ösmo. Stig av vid Häringe grindar. Slottet ligger drygt 800 meter från grindarna.

Båt
Det går bra att lägga till vid slottets brygga eller att ankra i viken. Sjökort rekommenderas. En skärgårdsbåt som tar med hela sällskapet från Stockholm på ca 3 timmar kan också hyras, vi hjälper gärna till.

Helikopter
Det tar bara 12 minuter från Gamla Stan till Häringe Slott. Vi hjälper gärna till att ordna en helikopter.

Hitta hit