Tre dagars segling i Stockholms skärgård - All inclusive

Kom ut på en tredagars segling med familjen eller vännerna. Ni kan vara fyra personer ombord och hyr hela båten med skeppare. Vi står för mat, lakan och handdukar och ni njuter av skärgården. 

Start dag ett kl. 17 och åter dag tre kl. 17.

Tre dagars segling All inclusive innebär att ni bokar hela båten med skeppare med start på kvällen den första dagen. Ni får en genomgång av båten och sedan bär det iväg till närbelägen naturhamn. Under kvällsseglingen äter vi middag under gång i sittbrunnen medan vi styr mot natthamnen. Vi kommer i hamn relativt sent första kvällen (omkring 20-21). När vi har kontrollerat att ankaret sitter får alla krypa ner i sköna kojer.

Dagen därpå går vi upp vid 8-tiden – eller tidigare om ni vill – för att få en hel dags segling. Vi seglar ut mot de yttersta skären om vädret tillåter – seglingen anpassas alltid efter vädret och era önskemål. Eventuellt stannar vi i någon vik för ett dopp och lite lunch i lugn och ro. På kvällen ankrar vi i en skyddad naturhamn. Vid gott väder grillar vi på en klippa och njuter av utsikten, annars myser vi i båten till fotogenlampans sken och skepparhistorier. Det brukar gå snabbt att somna efter en hel dags segling!

Söndagen blir ytterligare en hel seglingsdag då vi seglar tillbaka mot Dalarö och landar på bryggan kl. 17. Även denna dag kan vi starta tidigt och stanna till för lunch, eller så tar vi en lång och lugn morgon med promenader och bad. Det är ni som avgör!

Om våra båtar och skeppare

När ni seglar med Vind o Vatten möter ni engagerade skeppare som äger båtarna de seglar på och som har en nära relation till Stockholms skärgård. Vi innehar Fartygsbefälsexamen klass 8 och har lång erfarenhet av såväl skärgårdssegling som kappsegling och havssegling.

Ni seglar på en välutrustad och bekväm båt med gott om plats i sittbrunnen och under däck. Med sina 35-36 fot är våra båtar roliga och lätta att segla utan att vara alltför livliga, och de är mer hanterbara i skärgården än många andra charterbåtar av större storlek. Vi har vind- och vattentäta sjöställ att låna ut till alla vuxna deltagare, liksom givetvis flytvästar till vuxna och barn. Att vi seglar våra egna båtar innebär att vi känner dem väl!

Läs mer om våra båtar och våra skeppare.

Mat och boende

All mat ingår och vi tillagar den tillsammans. Vi står även för täcken, kuddar, lakan och handdukar. Vid en All inclusive-segling kan ni vara upp till fyra deltagare per båt.

Hitta till oss

De flesta av våra seglingar utgår från Askfatshamnen i Dalarö i Stockholms södra skärgård och dit tar ni er lätt med bil eller buss från Stockholm. Vissa turer kan utgå från Svinninge i centrala Stockholms skärgård. Läs mer här om Dalarö och om hur ni hittar till oss.

Besök Vind o Vatten för mer information!

Boka

Kontaktinformation

Nämdövägen 5
137 71 Dalarö
Telefon: 46-0737537527

E-post: kontakt@vindovatten.se
Hemsida: https://www.vindovatten.se/sv/

Öppettider

Maj till september

Prisinformation

21 115 kr för 2 personer, 3 dagar och 2 nätter
Extra vuxen: 3 865 kr 
Extra barn 5-15 år: 2 795 kr

Extra dygn för två personer: 10 095 kr
Extra dygn, extra vuxen: 1 775 kr
Extra dygn, extra barn 5-15 år: 1 335 kr

I priset ingår

  • Båt och skeppare
  • Lån av vind- och vattentätt sjöställ med jacka och byxor, i vuxenstorlek
  • Lån av flytvästar till vuxna och barn
  • Täcken, kuddar, lakan och handdukar
  • Mat och dryck (ej alkoholhaltiga drycker)
  • Introduktion i segling
  • Bränsle


Tillkommer

  • Ev avbeställningsskydd, 6 % av priset

Sociala medier


Instagram

Fakta

Om Vind o Vatten

Vind o Vatten uppfyller alla krav på båtar och skeppare som ställs av Transportstyrelsen och andra myndigheter. Våra deltagare och gäster är försäkrade under segling med oss och alla får låna seglingskläder och flytvästar. Majoriteten av våra skeppare är kvinnor och vi seglar våra egna båtar. Välkommen till en unik seglingsverksamhet!

Tillgänglighet

Vi seglar maj-september.
Under vår och höst fredag-söndag och under juni-augusti även andra kombinationer av dagar.

Tid och plats

Start Askfatshamnen Dalarö dag 1 kl 17.00
Återkomst Dalarö dag 3 kl 17.00
Start kan i vissa fall ske från annan plats i Stockholms skärgård.

I priset ingår

Båt och skeppare
Lån av vind- och vattentätt sjöställ med jacka och byxor, i vuxenstorlek
Lån av flytvästar till vuxna och barn
Täcken, kuddar, lakan och handdukar
Mat och dryck (ej alkoholhaltiga drycker)
Introduktion i segling
Bränsle

Bokning

Boka direkt på vår hemsidaDu bokar alltid hela båten. Max 5 deltagare, antalet barn under 15 år får inte överskrida antalet vuxna.

Hitta hit