Weekendsegling (tre dagar), Dalarö

En tredagars segling där ni bokar hela båten med skeppare  med start t ex fredag eftermiddag. Ni får en genomgång av båten och sen bär det iväg till närbelägen hamn. Under kvällsseglingen äter vi middag under gång i sittbrunnen medan vi styr mot natthamnen. Vi kommer i hamn relativt sent  första kvällen (omkring 20-21) . Efter ankring i naturhamn får vi alla krypa ner i sköna kojer.

Dagen därpå går vi upp vid 8-tiden – eller tidigare om ni vill – för att få en heldags segling. Vi seglar ut mot de yttersta skären om vädret tillåter – jag anpassar alltid seglingen efter vädret och gästernas önskemål. Eventuellt stannar vi i någon vik för ett dopp och lite lunch i lugn och ro. På kvällen ankrar vi i en skyddad naturhamn. Vid gott väder grillar vi på en klippa och njuter av utsikten, annars myser vi i båten till fotogenlampans sken och skepparhistorier. Det brukar gå snabbt att somna efter en hel dags segling!

Den sista dagen blir ytterligare en hel seglingsdag då vi  seglar tillbaka mot Dalarö och landar på bryggan kl 17.00. Även denna dag kan vi starta tidigt och stanna till för lunch, eller så tar vi en lång och lugn morgon med promenader och bad. Det är ni som avgör!

All mat ingår och vi tillagar den tillsammans.

Besök vår sida för mer information!

Kontaktinformation

Askfatshamnen, Askfatsvägen
Dalarö
Kontaktperson: Birgitta Silfverhielm
Telefon: 070-7432914
Bokning: 070-7432914

E-post: info@vindovatten.se
Hemsida: http://www.vindovatten.se/

Öppettider

Maj till oktober
Under maj och september-oktober som helgsegling fredag till söndag.

Under juni, juli och augusti kan denna segling göras även under veckodagar enligt överenskommelse.

Prisinformation

Grundpris inkl 2 personer: 14900 kr
Extra deltagare: 2720/1970 (vuxen/barn 5-15 år)

Extra dygn: 7 125 SEK. Extra person, per dygn: 1 250/940 SEK (vuxen/barn 5-15 år)

Priserna gäller segling med Linjett 35. För segling med den större Beneteau Oceanis 40 som tar upp till fem gäster, tillkommer 10% på ovan priser.


I priset ingår
Lån av vind- och vattentäta seglarställ i vuxenstorlek, uppblåsbara flytvästar, barnflytvästar, täcken och kuddar, all mat och dryck (ej alkoholhaltiga drycker). Lakan och handdukar. Och all seglingskunskap ni vill ha.

Res med kollektivtrafiken

Hållplatsen ligger vid Dalarö Torg där det även finns en livsmedelsbutik och bank, bankomat, pizzeria och vårdcentral.

Fakta

Tid och plats
Start Askfatshamnen Dalarö dag ett kl 17.00 Återkomst Dalarö dag tre kl 17.00

Övernattning
Ni övernattar i bekväma dubbel- eller enkelkojer ombord. På Linjett 35 kan fyra övernatta i separat kabin med dubbelkojer och i salong med två bekväma fullängdskojer. Vår Beneteau Oceanis 40 har plats för upp till fem personer i två separata kabiner och i salongen. För segling med 40-fotsbåten gäller 10% tillägg på nedan priser.

Priser
Grundpris inkl 2 personer: 14900 kr
Extra deltagare: 2720/1970 (vuxen/barn)

Tillägg för extra dygn, baspris för två: 7125 kr

Tillägg för extra dygn per person utöver två: 1250/940 kr (vuxen/barn)

I priset ingår
Lån av vind- och vattentäta seglarställ i vuxenstorlek
Uppblåsbara flytvästar, barnflytvästar, täcken och kuddar
All mat och dryck (ej alkoholhaltiga drycker).
Lakan och handdukar

Om du inte kan segla så lär vi dig, det ingår!

Förkunskaper
Alla medföljande ska kunna simma, gäller även barn

Bokning
Ni kan boka en weekend fredag- söndag eller andra dagar i veckan om det passar er bättre. Bokning görs genom kontakt via mail eller telefon. Antalet barn under 15 år får inte överskrida antalet vuxna.

Vägbeskrivning

Från hållplatsen Dalarö Torg, gå över torget med ICA i ryggen. I andra änden av torget börjar Linnévägen. Följ den tills den tar slut och fortsätt rakt fram på gångväg som övergår i en trappa ner mot en stor parkeringsplats/båtuppläggningsplats. Följ bilvägen längs kanalen till vänster tills du kommer till hamnen. Våra båtar ligger på stenpiren längst ut i hamnen.
Kommer du med bil kör du från Stockholm på riksväg 73 mot Nynäshamn. Ta av på väg 227 mot Dalarö efter ca 20 km, och fortsätt till en T-korsning efter en bro över en kanal. Ta här till höger mot Dalarö och sedan direkt till höger igen in på Askfatsvägen som leder ner till Askfatshamnen. Det finns en stor gratis parkering. Fortsätt längs kanalen till hamnen och hamnpiren där du hittar våra båtar.
Välkommen!

Faciliteter

  • Hundar/pälsdjur får ej medtagas
  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Seglarskola/uthyrning

Hitta hit