Edblad i Gåsvik, Restaurang

Väddö, Norrtälje

Välkommen till Edblad i Gåsvik - ett unikt utflyktsmål med 500 kvm design från Roslagen. Här finns våra senaste nyheter såväl som lagerbutik med kläder, smycken och inredning.
I restaurangen kan du njuta av en bit mat eller ta en fika med hembakat från det egna bageriet. Här serveras svenska smaker med en personlig twist. Vi följer säsongens smaker med lokala bidrag till menyn. Bröd, saft, sylt samt mycket annat gott tillagas på plats i Gåsvik. Genuin och ärlig mat med konstant kvalité.

Kontaktinformation

Stora bagghusvägen 233 Gåsvik
760 40 Väddö
Telefon: 0176-208752

E-post: gasvikrestaurang@edblad.com
Hemsida: www.edblad.com/se/page/edbl...

Öppettider

Öppettider våren 2020:

Från och med 23 mars har butiken och caféet gemensamma öppettider:

Tors-fre 11-15, lör-sön 12-16.

(Mån-ons håller vi stängt.)

Fakta

Edblad grundades 2006 av de två formgivarna Hans och Cathrine Edblad. På Singö i den nordligaste delen av Stockholms skärgård finns parets ateljé med utsikt över Ålands hav. Där skapas nya smycken, kläder och inredningsdetaljer för medvetna kunder världen över.
Verksamheten har idag huvudkontor i Norrtälje och sju egna butiker i Stockholm (Norrmalmstorg och Gamla stan), Norrtälje, Smögen, Väddö, Grisslehamn och Öregrund. Återförsäljare finns i ett tiotal länder.
Med ett personligt koncept och medarbetare som sätter god service främst har Edblad kommit att bli en uppskattad och uppmärksammad del av den skandinaviska designvärlden.

Hitta hit