Djurönäset - Aktiviteter

Djurhamn, Värmdö

Djurönäset - Aktiviteter

Djurönäset erbjuder dig många olika aktiviteter mitt i Stockholms skärgård - från något fartfyllt till något mer avslappnande...

Djurönäset finns spa med en 25-meters bassäng med utsikt över skärgårdsnaturen. Härligt att simma många hundra meter i, eller bara sitta bredvid och njuta på bryggan. Du hittar också ett bastulandskap och relax i anslutning till vår stora inomhuspool. Där finns även gym.

Ett härligt bastubad i en riktig vedeldad bastu med brygga och badstege utanför. dessutom finns två vedelade badtunnor, allt på en skärgårdsklippa i perfekt kvälssol, bättre kan det inte bli. Här får du plats ca 20 - 30 personer och det är öppet året runt, bara boka i förväg. Så bjud med dina vänner att umgås i värmen.

Som ytterligare avkoppling föreslår vi en skön spa-behandling i en nyrenoverade Spapaviljongen. En liten stund för dig själv skapar balans och harmoni och är välgörande för kropp och sinne. Unna dig en lyxig peeling med massage, skäm bort din hud med en ansiktsbehandling.

Passa på att komma riktigt nära naturen och vattnet när du är i skärgården. Ta med barnen och ro över till fågelsången eller ta en paddeltur i kanoten och upplev vad kusterna har att erbjuda. Om du föredrar att hålla dig på land finns cyklar och gåstavar att hyra i receptionen.

Äventyrscenter kan man hyra kajaker och på vissa datum boka in sig på en guidad tur eller kurs.

Under den varmare delen av året har du tillgång till cyklar, roddbåtar, kanoter, tennisbana, boulebana och mycket, mycket mer. Och vi har en egen sandstrand i avskildhet, samt flera klippbad.

Under hela året arrangeras flera olika event och ofta är det livemusik med många av Sveriges med kända artister, läs mer i vårt kalendarium.

Kontaktinformation

Box 1
139 73 Djurhamn
Telefon: 08-57149000
Fax: 08-57149090

E-post: info@djuronaset.com
Hemsida: www.djuronaset.com

Öppettider

Öppet året runt

Fakta

Djurönäset är idag ett av Sveriges största konferenshotell med 274 hotellrum, 80 mötesrum och en kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer. Utvalt av Svenska Möten, som en av drygt 100 anläggningar i Sverige och tilldelat fyra av fem kronor. Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare (SHR) klassificerar Djurönäset med 4 stjärnor. Svanenmärkt, för miljön, redan 2001. Säkerhetscertifiering av SAFE Hotels, klar 2008.

Vägbeskrivning

Med buss och bil
Det finns många sätt att åka till Djurönäsets konferenshotell, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.

Med buss.
Ta SL-buss, linje 433 eller 434 från Slussen. Restiden är ca 50 minuter och hållplatsen heter ”Djurönäset”. Ring oss för busstider eller gå in på www.sl.se och använd färdplaneraren där.

Med bil från Arlanda/Stockholm city (norr ifrån)
Arlandaleden (väg 273) påfart E4 mot Stockholm, tag Södra Länken, följ skyltar ”Gustavsberg” (väg 222). Kör Värmdöleden (väg 222). Sväng ej av mot Gustavsberg utan fortsätt på vägg 222 mot ”Stavsnäs och Djurö”. När du kört över Djuröbron, är du framme.

Med bil från Södertälje
Kör E4, E20 (Södertäljevägen) norrut, tag Södra Länken – följ skyltar ”Gustavsberg” (väg 222). Kör Värmdöleden (väg 222). Sväng ej av mot Gustavsberg utan fortsätt på vägg 222 mot ”Stavsnäs och Djurö”. När du kört över Djuröbron, är du framme.

Med taxi
Ring Värmdö taxi 08-570 357 00 för fasta priser till och från Djurönäset konferenshotell. Sthlm city 675:-, Bromma flygplats 830:-, Arlanda 1.150:- och Skavsta 1.895:-

Hitta hit