Svartsö Sjöbodar

Svartsö, Värmdö

Svartsö Sjöbodar

Vi erbjuder ett charmigt boende i sjöbodar, direkt vid vattnet intill Alsviks brygga på Svartsö.
Sjöbodarna är 6 m2 och inredda med två bäddar i våningssängar samt ett matbord. Varje sjöbod har tillgång till uteplats. I boden finns täcken och kuddar, men sänglinne och handdukar tar man med sig. Det finns möjlighet att köpa papperslakan. I varje bod finns en kokplatta för enklare matlagning, sängbelysning samt element.
I ett gemensamt utrymme finns ett kylskåp – där varje bod har tillgång till en hylla – kastruller, en del porslin, diskbaljor och tvättfat att låna. Där finns även dricksvatten i dunkar.

Det finns inte tillgång till dusch eller WC. Sjöbodarnas gäster har dock tillgång till ett gemensamt torrdass och tvättmöjligheterna är att låna ett tvättfat till sin bod eller att bada i Östersjön. Det finns inga arrangemang för bad vid sjöbodarna, men det finns en badplats med sandstrand i närheten.
Eftersom sjöbodarna ligger alldeles intill vattnet, kan det vara bra att ta med flytväst till de minsta barnen.
Det är inte tillåtet att röka i bodarna eller att husdjur vistas i bodarna.

Kontaktinformation

Alsvik
130 34 Svartsö
Telefon: 08-54247110
Telefon: 08-54247110
Bokning: 08-54247110

E-post: info@svartsosjobodar.se
Hemsida: http://www.svartsosjobodar.se/

Öppettider

Året runt

Vägbeskrivning

Alsviks brygga trafikeras av Waxholmsbolaget och Strömma Kanalbolaget med en Cinderellabåt. Resan från Stockholm till Svartsö tar cirka 1h30min till 2h beroende på båtens rutt. Waxholmsbåten angör även Lillsved och Boda brygga på Värmdö dit SL-buss går från Slussen.
Ange Alsviks brygga vid påstigning på båten.

Hitta hit