FågelbroHus

Värmdö

Välkommen hem till Familjen Fogel, en globetrotterfamiljs country club med modern touch.

På FågelbroHus möter lantlig innerskärgård ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar. Familjen Fogels passion för djur och natur går att uppleva i hotellets olika salonger. Hos oss finns alla möjligheter till inspirerande möten och konferenser, välbehövlig avkoppling och härliga matupplevelser. Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en härlig sjönära atmosfär.

FågelbroHus har 72 rymliga hotellrum som alla ligger i huvudbyggnaden.

Rummen håller hög standard och är utrustade med bland annat dusch och toalett, TV och radio, hårtork, strykbräda, byxpress, tillgång till rumsservice och trådlöst Internet. Som gäst har du också fri tillgång till gym, tennis, biljard samt till relaxavdelningen med bastu och ångbastu. Vi bjuder även på mineralvatten på rummet.

Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en härlig sjönära atmosfär.

FågelbroHus på Värmdölandet stod klart 1991. När denna hotell- och mötesanläggning ritades var tanken att de många varierade sällskapsutrymmena, de bekväma konferenslokalerna och hotellrummen skulle separeras i olika avdelningar inom samma rymliga huvudbyggnad. Det innebär till exempel att en fest med hundra gäster i den så kallade svenska matsalen kan pågå för fullt utan att någon gäst hålls vaken mot sin vilja.

Den omgivande miljön utgör en perfekt grund för både avkoppling och aktivitet. Precis utanför huvudbyggnaden ligger våra två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Vår tennisbana står till förfogande för gäster. Skog, hav och de intilliggande hästhagarna gör området perfekt för en tur i motionsspåret eller en skön promenad.

Äter och dricker gott gör du i någon av våra matsalarna i huvudbyggnaden och du kan vara säker på att du blir serverad närproducerad mat som tillagats med kärlek.

Nu är också familjen Fogels nya gym färdigt, det ligger i anslutning till både hotellrummen och bastu- och badavdelningen. Ett toppmodernt gym med både konditionsmaskiner och styrketräningsutrustning. I direkt anslutning till vår relaxavdelning med långsträckt utsikt över skog och sjö ligger också vår nya utomhusjacuzzi. Vid bokning av jacuzzin ingår givetvis hela relaxavdelningen med tillhörande elbastu och ångbastu. Vi servar gärna med passande drycker och tilltugg om så önskas.

Boka

Kontaktinformation

Fågelbrovägen 20
Värmdö
Telefon: 08-57141900
Bokning: 08-52206100
Fax: 08-57141999

E-post: info@fagelbrohus.se
Hemsida: www.fagelbrohus.se

Öppettider

Öppet året runt

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Följ väg 222 mot Gustavsberg och fortsätt sedan mot Djurö/Stavnäs. Följ skyltning till Fågelbro.

Faciliteter

  • Bastu
  • Golf
  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Tennis
  • Trådlöst internet
  • Året runt öppet
  • Onlinebokning
  • Parkering

Hitta hit