Sjö & Havsguiderna

Norrtälje, Östhammar

Sjö och Havsguiderna

Guidade fisketurer och framför allt efter gädda, gös, abborre och havsöring. Vi fiskar i Stockholmsskärgård från Nynäshamn till Öregrund samt i Mälaren, där våra huvudområden är Stockholm - Östhammar samt Norra Mälaren.

Vi fiskar året runt, från islossning till isläggning, alla dagar i veckan, hel eller halvdagar. Vi ordnar även pimpelturer eller ismete när isen är säker.

Vi kan sy ihop kompletta paket med fiskeutrustning och kläder (flytoverall eller flytväst). I våra priser ingår fiskeutrustning samt flytväst/flytoverall som är obligatoriskt ombord. Kaffe och bullar ingår i priset. Vi kan även ordna med lunch, middag och boende om ni så önskar. Vi kan ta allt från två stycken fiskande till större grupper.

Ta med kunderna, anställda eller släkt och vänner på ett roligt fiske efter stor gäddan eller den första öringen. Även sälsafaris arrangeras.

Vi arrangerar även skärgårdsturer, dvs guidningar/sightseeing turer i skärgården utan fiske.

Kontaktinformation

Vätösund
76130 Norrtälje
Telefon: 070-3341367

E-post: christian@sjohavs.se
Hemsida: www.sjohavs.se

Fakta

Vi innehar F-skattsedel, är fullt försäkrade och jag har fartygsbefäl klass 8 och manöverintyg för snabba fartyg. Våra båtar är utrustade med VHF, radar, plotter, sjukvårdsutrustning samt att vi är utbildade i hjärt & lungräddning.

Hitta hit