Säby Säteri

Värmdö

På Säby Säteri vistas du i en genuin sekelskiftesherrgård omgärdad av skog, ängar, sjöar, levande jordbruk och havsvikar – allt med närhet till centrala Stockholm.

Lugnet i omgivningen, tillsammans med vår personliga prägel och prisbelönade service, gör att ni kan inspireras under er konferens, förverkliga era drömmars bröllop eller koppla av under en härlig weekend.

Säby Säteri erbjuder 59 mysiga hotellrum med 91 bäddar: 27 enkelrum och 32 dubbelrum. Två av våra 32 dubbelrum är sviter med jacuzzi. Alla hotellrum är belägna i huvudbyggnaden och i flyglarna runt gårdsplanen. Vi har också ett hemtrevligt 1800-talstorp bara ett par stenkast från huvudbyggnaden.

Alla rum har sin egen karaktär och planlösning och är lika ombonade och gemytligt inredda som resten av säteriet. Närheten till centrala Stockholm märks inte - från fönstret njuter du bara av solljuset och den vackra utsikten över ängar, äppelträdgårdar och Säbyvikens vatten.

Samtliga rum är rökfria och utrustade med dusch, hårfön, TV, telefon och 100 Mbit trådlöst bredband.

 

Känslan av att vara mitt i naturen följer med ända in till middagsbordet. Restaurangen inspireras av årstiderna och naturens skiftningar. Vårt kök infriar höga ambitioner med en smakfullt komponerad meny och stor kärlek för det närodlade och härproducerade.

Bo i eget hus - Säbys 1800-talstorp

Ett par stenkast från huvudbyggnaden ligger vårt varsamt renoverade 1800-talstorp med kök- och vardagsrum på entréplan och ett dubbelrum på övervåningen. Med sin charm och funktionalitet är torpet idealiskt för er som söker en avslappnad och avskild miljö. Ta ett glas vin framför den sprakande braskaminen, en kaffepaus i det lantliga köket eller låna en bok från vårt bibliotek och koppla av i hängmattan utanför farstukvisten.

Boka

Kontaktinformation

Säby Säteri
Eknäsvägen 25

Kontaktperson: Liselott Fröling
Telefon: 08-57026700
Bokning: 08-57026700

E-post: info@sabysateri.se
Hemsida: www.sabysateri.se

Öppettider

Året runt

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Välkommen till Säby Säteri, endast ca 35 minuter från Stockholm City. Till oss tar du dig enkelt via bil, buss eller båt. Om ni är ett större sällskap förmedlar vi gärna specialtransport med båt, taxi eller buss med våra utvalda samarbetspartners.

Gatuadress för GPS: Eknäsvägen 25 - Ingarö

Hitta hit