Seglarrestaurangen

Sandhamn, Värmdö

Seglarrestaurangen

I Seglarresturangens vackra matsalar har  det serverats klassisk svensk mat i över ett sekel. Hos oss samsas traditioner från svensk husmanskost med influenser från såväl Medelhavet som Sydamerika och andra spännande kök. Här hittar du både det invanda och det exotiska, det traditionella och det experimentella. 

Seglarrestaurangen har öppet för dig, oavsett när på året du vill besöka oss. Varje dag serveras frukost, lunch och middag. De tider köket har stängt är du välkommen att beställa en öl och smörgås i Seglarbaren. Eller varför inte varva ned med ett glas champangne, eller en kaffe och dessert.

Under årets varma månader kan du också äta en bit mat i solen på utomhusverandan.

Under juni - augusti har även Sandhamn Seglarhotells populära sommarrestauranger, barer och nattklubb öppet. Varje fredag och lördag är det också traditionsenlig After Sail med liveband, DJ och barservering på bryggan. Dessutom bjuder Sandhamn Seglarhotell även på en rad gratiskonserter med kända artister samt happenings som utomhusbio, stand-up och familjeaktiviteter m.m. 

Kontaktinformation

Strandpromenaden Sandhamn
130 39 Sandhamn
Telefon: 08-57450400
Bokning: 08-57450421
Fax: 08-57450450

E-post: reception@sandhamn.com
Hemsida: www.sandhamn.com

Öppettider

Öppet året runt

Vägbeskrivning

Både Roslagens Sjötrafik (Direktbåt Tärnan) och Waxholmsbolaget (WH) har reguljärturer flera gånger varje dag.
Båtarna avgår från Stavsnäs Vinterhamn (längst ut på Värmdö). Bussar till Stavnäs Vinterhamn avgår från Slussen (Stockholm City).
Man kan även åka med Cinderella från Strandvägen.

Faciliteter

  • Restaurang
  • Bar
  • Uteservering
  • Take away
  • Lunch

Hitta hit