Krogen Grisslinge

Värmdö

Krogen Grisslinge

Med fokus på vällagad mat i en trevlig och social miljö kryddat med en strålande utsikt över Grisslingeviken erbjuder vi en upplevelse för alla smaklökar och sinnen.

Restaurangen med det fantastiska centrala läget precis på sandstranden vid Grisslinge Havsbad, som på sommaren sjuder av liv och på vintern inger ett magiskt lugn med Sveriges kanske vackraste solnedgång, är så nära men ändå så långt i från.

Vårt kök, som är inspirerat av den klassiska bistrokulturen med välsmakande mat lagad från grunden, erbjuder en säsongsbetonad a la carte som blandas med utbudet på vår griffeltavla som varierar utefter dag i veckan och dag på året..

Vi serverar också dagens lunch under vardagarna!

Festvåning - I nedre plan finner Ni vår festvåning. Lokalen är fullt utrustad med egen bar med fullständiga rättigheter och egen toalett. Sommartid när vädret tillåter erbjuder vi en magnifik uteservering bara några meter ifrån sandstranden, som gjord för att mingla på.

Låt oss, ut efter just dina önskemål och budget, sy ihop en trevlig tillställning med mat, läckra drycker och dans. Vi vet att inget kalas är det andra likt och det har vi tagit fasta på.

Kontaktinformation

Skärgårdsvägen 158
Värmdö
Telefon: 08-57022810

E-post: info@krogengrisslinge.se
Hemsida: www.krogengrisslinge.se

Öppettider

Öppettider:
Måndag - tisdag kl 10.30 - 14.30 [Lunch]
Onsdag - torsdag kl 10.30 - 22.00 [Lunch kl 10.30 - 14.30]
Fredag kl 10.30 - 23.00 [Lunch 10.30 -14.30]
Lördag kl 12.00 - 24.00
Söndag kl 12 - 22.00

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Bil
Från Slussen väg 222 mot Gustavsberg.Vid Mölnviksrondellen följ 222:an rakt fram i riktning mot Stavsnäs. Efter ca 400 m på Skärgårdsvägen ligger krogen på höger sida av vägen vid Grisslinge havsbad.

Buss
Skärgårdsvägen är frekvent trafikerad av Sl´s bussar så det finns många att välja mellan. Hållplatsen [Grisslinge] har du i stort sett precis utanför dörren. Beroende på vilken buss du tar så är du hos oss på 20-40 min.

Faciliteter

  • Badstrand

Hitta hit