Djurönäset konferens & hotell

Djurhamn, Värmdö

Djurönäset konferens & hotell

Välkommen till ett hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute. Här finns allt som du kan tänka dig och behöver för en lyckad konferens, en härlig weekend eller en häftig fest.

Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den miljömedvetna restaurangen och de tysta bekväma hotellrummen, bjuder vi på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas i.

Runt hela Djurönäset slingrar sig en vacker naturstig längs med vattnet och vill du ta en kvällspromenad finns en belyst motionsslinga. En perfekt avslutning är att slå sig ner i den vedeldade bastun (bokas 3 tim före), med egen badbrygga, panoramautsikt och kvällssol.

Som ytterligare avkoppling föreslår vi en skön spa-behandling i Skärgårdspaviljongen och ett besök i vårt bastulandskap.

Under den varmare delen av året har du tillgång till cyklar, roddbåtar, kanoter, tennisbana, fotbollsplan, boulebana och mycket, mycket mer. Och vi har en egen sandstrand i avskildhet, samt flera klippbad.

Dessutom serveras årstidsanpassad, vällagad mat, gjord på närproducerade råvaror med smaker från norden och skärgården och de absolut bästa möjligheter till stimulerande aktiviteter och skön avkoppling i underbar skärgårdsnatur.

Boka

Kontaktinformation

Djurönäset konferens & hotell
Seregårdsv 1
Djurhamn
Telefon: 08-57149000
Fax: 08-57149090

E-post: info@djuronaset.com
Hemsida: www.djuronaset.com

Öppettider

Öppet året runt

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Djurönäset är idag ett av Sveriges största konferenshotell med 274 hotellrum, 80 mötesrum och en kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer.
Utvalt av Svenska Möten, som en av drygt 100 anläggningar i Sverige och tilldelat fyra av fem kronor.

Visita klassificerar Djurönäset med 4 stjärnor superior.

Svanenmärkt, för miljön, redan 2001.

Säkerhetscertifiering premium, av SAFE Hotels, klar 2008.

Sociala medier


Twitter

Vägbeskrivning

Med buss och bil
Det finns många sätt att åka till Djurönäsets konferenshotell, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.

Med buss.
Ta SL-buss, linje 433 eller 434 från Slussen. Restiden är ca 50 minuter och hållplatsen heter ”Djurönäset”. Ring oss för busstider eller gå in på www.sl.se och använd färdplaneraren där.

Med bil från Arlanda/Stockholm city (norr ifrån)
Arlandaleden (väg 273) påfart E4 mot Stockholm, tag Södra Länken, följ skyltar ”Gustavsberg” (väg 222). Kör Värmdöleden (väg 222). Sväng ej av mot Gustavsberg utan fortsätt på vägg 222 mot ”Stavsnäs och Djurö”. När du kört över Djuröbron, är du framme.

Med bil från Södertälje
Kör E4, E20 (Södertäljevägen) norrut, tag Södra Länken – följ skyltar ”Gustavsberg” (väg 222). Kör Värmdöleden (väg 222). Sväng ej av mot Gustavsberg utan fortsätt på vägg 222 mot ”Stavsnäs och Djurö”. När du kört över Djuröbron, är du framme.

Med taxi
Ring Värmdö taxi 08-570 357 00 för fasta priser till och från Djurönäset konferenshotell. Sthlm city 675:-, Bromma flygplats 830:-, Arlanda 1.150:- och Skavsta 1.895:-

Faciliteter

Restaurang
Bar
Enklare servering
Uteservering
Take away
Lunch
Rökfria rum
Internet
Kabel TV
TV
Dusch
Telefon
Hårtork
Tvätt service
Pool
Terrass / Balkong
Hundar välkomna
Konferensmöjligheter
Samlingsrum
Tennis
Handikappanpassad
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning

Hitta hit