Alltid på Marholmen | Norrtälje

Norrtälje

AKTIVITETER ÖPPNA FÖR ALLA

Stor lekpark

Mitt på ön finner ni vår stora lekplats! Vi vet att barn behöver röra på sig för både sin egna och föräldrarnas sinnesro och därför har vi satsat på en lekplats med mycket olika aktiviteter för att den ska passa alla. Här finns gungor, studsmattor, båtar, linbana och mycket snurr! Vi har även en stor klätterställning som passar både vuxna och barn.

Äventyrsgolf

Pris: Vuxna 80 kr | Barn och pensionär 60 kr

Klubbor och scorekort hämtas i receptionen i huvudbyggnaden.

Boende på hotell

Vårt skärgårdshotell andas fortfarande nytt. Hotellet som är beläget i Stockholms norra skärgård stod färdigt 2015 och vi har inte sparat på något. Med omsorg kring varje liten detalj har vi velat skapa den rätta känslan så att du verkligen ska trivas hos oss.

Boende i stuga

Vill du hyra stuga eller villa i Stockholms skärgård? Nöj dig inte med det. På Marholmen kan du ha ditt eget boende och samtidigt tillgång till all den service och hela det utbud som öriket erbjuder. Du kan vistas här en helg eller en hel vecka och sköta dig själv helt och hållet, och bara njuta av vackra Roslagen.

Multicourt

Marholmens multi-court kan hyras av alla, oavsett om ni besöker oss över dagen eller för en hel vecka. Här kan ni välja att spela basket, fotboll, tennis eller badminton. Självklart ingår det racket/boll i hyran av multicourten om ni inte har med er eget.

Dragflotte till Nils Badhus

Under er promenad på ön kommer ni garanterat att lägga märke till ett litet, litet, hus som står på en liten, liten, ö. Det är Nils Badhus! Ett historiskt gammal hus som tar er tillbaka till början på 1900-talet då paret Nils & Hanna Berg ägde Marholmen. Paret bodde i den stora pampiga Grosshandlarvillan vars grusgång leder rakt ner till Nils Badhus. Udden med det lilla huset var parets bad-udde på den tiden och lever kvar som utflyktsplats för att små och stora som vill ta en tur med dragflotte ut till den lilla ön.

Spa & relax

Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av våra behandlingsrum.

Restaurang Skärgårdsro

Välkommen på en lunch, brunch eller middag tillsammans med vänner och familj hos oss. Under hösten serveras här en härlig middagsmeny i veckorna med något för alla smaker! Till helgen serveras à la carte och istället för lunch så bjuder vi in till brunch lördag-söndag hela hösten.

Bilfria cykelvägar

Hos oss finner ni vacker skärgårdsnatur med många promenadstråk intill vattnet. Gångvägarna är grusade och de flesta är helt bilfria, perfekt för den som vill ta med sig cykeln.

Båt- och kajakuthyrning


Här kan man uppleva Stockholms skärgård på egen hand.
Hyr en motorbåt av oss så ingår sjökort och lite tips om "smultronställen" runtomkring. Båterna är i vatten mellan maj-oktober.

AKTIVITETER FÖR GRUPP & KONFERENS

Paintball

På en egen liten ö i anslutning till Marholmen kan vi nu erbjuda spelformerna Capture the flag, Center flag, Elimination och Älgjakt.
Passar att spela för grupper, vid svensexan eller på konferensen, för alla åldrar (från 16 år) året runt!

Strömsholmen

Vår aktivitetsplats med vildmarkskänsla i fantastisk roslagsnatur, med traditionella femkampsgrenar i ny spännande utformning. Boka Strömsholmens 5- eller 10-kmap och prova på Yxkastning, Skepparbowling, Jätteboxning, Skogsboll, Stocksågartävling m.m.
Strömsholmen är en egen liten ö vid Marholmen och vår aktivitetsbana är öppen från mars-november.

Båtorientering

Deltagarna delas in i lag och blir tilldelade en varsin liten båt och ett sjökort. Sedan gäller det att läsa sjökortet rätt, spana efter bojar och undvika grynnor. Längs banan bland kobbar och skär får ni längs vägen även söka efter ledtrådar för att komma på svaret i slutet av aktiviteten. Båtarna är i vatten mellan maj-oktober.

10-kamp

I huvudbyggnaden finns en tiokampsbana placerad. Här kan man bl. a köra Sumobrottning, Laserpistolskytte, Bowls, Basket, Jättefyra-i-rad och mycket annat skoj. Man tävlar 2 lag mot varandra hela tiden för en kampkänsla till tusen.
Källaren är tillgänglig året runt.

Fiskeevent

Kliv ombord på moderna, säkra och fullt utrustad sportfiskebåtar där en professionell fiskeguide tar med er ut till sina hemliga skärgårdvikar för att fånga gädda, gös, abborre eller havsöring. Toppmodern fiskeutrustning och flytvästar/flytoveraller tillhandahålls åt alla deltagare. Nedan har ni några exempel på fiskepaket, men vi kan även anpassa ett upplägg utefter era önskemål.

Badholmen - Egen badtunna vid strandkanten

Utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och två badtunnor. Badholmen har sedan Nils och Hanna Bergs tid förlängt Marholmens badsäsong till året-runt-bad. Vintern är lika aktuell som sommaren, minusgrader lika härligt som plusgrader. Badholmen står upp för sitt namn och är tillgänglig för er, oavsett årstid.

Kontaktinformation

Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Telefon: 0771-161700

E-post: reception@marholmen.se
Hemsida: www.marholmen.se

Öppettider

Vi har öppet året runt.

Prisinformation

Lekpark - Gratis

Äventyrsgolf - Vuxna 80 kr | Barn och pensionär 60 kr

Boende hotell - Från 1050 kr/natt 

Boende i stuga - Från 900 kr/natt 

Multicourt - 150 kr/tim

Dragflotte till Nils Badhus - Gratis

Spa & relax - Vardagar 395 kr | Helger 495 kr

Restaurang skärgårdsro - Lunch 120 kr | Brunch 265 kr | Middag varmrätt från 195 kr

Båt- & kajakuthyrning - Från 100 kr

Sociala medier


Instagram

Fakta

Åk på en dagsutflykt eller boka in ett helt äventyr i Roslagens skärgård, 60 minuter från Stockholm och Uppsala, 15 minuter från Norrtälje. Hit tar du dig enkelt via broförbindelse till fastlandet tillsammans med familjen, kompisgänget eller företaget.

 

Vägbeskrivning

Från Stockholm
Åk E18 mot Norrtälje. Strax innan Norrtälje, ta av höger mot Kapellskär. Vid Vreta Handel sväng höger mot Furusund. Åk ca 5 km till skylt mot Marholmen dyker upp till vänster. Följ den vägen mot Marholmen Hotell och Konferens.

Från Norrtälje
Åk mot Kapellskär. Vid Vreta Handel sväng höger mot Furusund. Åk ca 5 km till skylt mot Marholmen dyker upp till vänster. Följ den vägen mot Marholmen Hotell och Konferens.

Hitta hit