Boende på hotell, stuga eller villa | Marholmen

Norrtälje

Boende på Marholmen

Du kan boka in dig med familjen, vännerna eller med kollegorna alla dagar året runt. Vårt utbud är brett och våra nycklar går till nationalromantiska villor, hotellrum med panoramautsikt och trevliga skärgårdsstugor. Välj ett boende som passar dina planer, ett boende som gör din vistelse till något gemensamt eller till din egen tid.

Marholmen Hotell

Våra hotellrum har vuxit fram ur vyer från Roslagen. Bo med skärgårdsvikar och ståtlig natur utanför hotellfönstret. Placera dina trötta fötter på trägolv valda efter traktens dominerande lövträd, Asken. Låt det naturliga ljuset hälsa dig godmorgon och väck kroppen över en kopp kaffe vid frukostbuffén.

Tillgänglighetsanpassade och familjerum finns.

Stugor

På Marholmen kan man bo året runt i fristående hus på ca 70 kvm, med egen bastu, braskamin och ett allrum med tv hörna och fullt utrustat kök. Husen har tre sovrum, med två enkelsängar i varje rum. Fritt wifi i alla stugor.

Förvaltarbostaden

Förvaltarbostaden uppfördes på 1890-talet och är varsamt renoverad och bevarad. Här finns ett kök med matplats för upp till 8 personer, vardagsrum samt två badrum. Sovrummen är belägna på övre plan fördelade på tre dubbelrum.

Sjöstugan

Sjöstugan är byggd i början på 1900- talet och är liksom Förvaltaren varsamt renoverad. Här finns kök, vardagsrum och ett badrum. Sovrummen ligger på övre plan fördelade på två dubbelrum. Huset har en stor altan med utsikt över havsviken.

Gula Villan

Utan tvekan har Gula Villan Marholmens absolut bästa läge – med direkt närhet till vattnet och en egen brygga där Du kan lägga till med båten.
Gula Villan erbjuder två enkelrum samt ett dubbelrum på övre våningsplanet. Här finns tre badrum, kök och ett vardagsrum med TV och DVD.

Villa Ekbacken och Villa Viken

Villa Ekbacken och Villa Viken är lugnt belägna, men ändå i närheten av alla konferensfaciliteter. Villorna har en ljus och stilren inredning med kök, vardagsrum och bastu.
I Villa Ekbacken finns 4 bäddar, varav 1 dubbelrum, samt ett konferensrum.
I Villa Viken finns 5 bäddar, varav 1 dubbelrum, samt en jacuzzi.

Villa Berg

Villa Berg är en elegant kulturminnesmärkt jugendvilla uppförd i början av 1900- talet. Villa Berg erbjuder en intim miljö för kreativa och utvecklande konferenser för gäster med höga krav.
Här finns 14 stycken enkelrum, och en stor glasveranda med utsikt mot vattnet. I Villa Berg bor och konfererar man på samma ställe.

Grosshandlarvillan

Grosshandlarvillan är ett av öns äldsta hus, byggd i nationalromantisk stil, av timmer som vilar på granit. Grosshandlarvillan har fyra dubbelrum, varav en svit. Alla rum har härligt sköna sängar, bekväma läsfåtöljer, WIFI, TV samt DVD. Dusch och WC finns i stora samt lilla sviten, de övriga två har gemensam dusch och WC i nära anslutning till rummen.

Kontaktinformation

Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Telefon: 0771-161700

E-post: bokning@marholmen.se
Hemsida: http://www.marholmen.se

Öppettider

Året runt

Res med kollektivtrafiken

Buss från Stockholm/Norrtälje Från Östra station till Norrtälje, buss 676. Från Norrtälje till Marholmen, buss 632 mot Yxlan. Kliv av vid Marholmens vägskäl, promenad ca 2km.

Fakta

Antal rum & bäddar
264 rum
386 bäddar
46 stugor

Konferenslokaler
9 lokaler
8 grupprum
Max 180 i den största

Festvåning
3 lokaler
Max 250 i den största

Kommunikationer
Buss: Marholmsvägskäl 2 km
Tåg: Stockholm C 75 km
Flyg: Arlanda 55 km

Rekreation & Aktiviteter
Spa, massage, äventyrsgolf, båtuthyrning, kanotuthyrning, cyklar, tennis, badminton, boule, motionsspår, paintball, 10-kamp, elljusspår, lekplats m.m
     

Vägbeskrivning

Från Stockholm:
Åk E18 norrut mot Norrtälje, strax före infarten till Norrtälje, ta höger mot Kapellskär. Se vidare beskrivning nedan.

Från Norrtälje:
Åk mot Kapellskär ca 6 km tag av mot Furusund, efter ytterligare 5 km sväng vänster mot Marholmen följ sedan skyltarna mot Marholmen

Hitta hit