Fiskepaket på Domarudden, Åkersberga.

Åkersberga, Österåker

Fiskepaket på Domarudden, Åkersberga

Att uppleva stillheten en tidig morgon på Drängsjön när dimmorna lättar är en underbar upplevelse. Kan man dessutom fiska samtidigt och få möjligheten att dra upp en Röding eller Öring så är allt perfekt.

Med vårt prisvärda fiskepaket får du chans till detta och dessutom boende och tillgång till vår härliga vedeldade sjöbastu att avsluta dagen i. Boka sen god mat i vår servering och din vistelse på Domarudden blir total.

Pris för hela paketet 475kr / person.

Detta ingår:
Övernattning i stuga med dusch o toalett, 2 personer i varje rum (ensam i rummet + 45 kr)
Fiskekort 12 timmar
Båt 5 timmar (2 personer i varje båt)
Bastubad

Domarudden samarbetar med Österåkers sportfiskeklubb som ansvarar för utplantering och båtarna samt förmedling av fiskekort.

Våra stugor har 2 rum med 2 bäddar i varje. Dusch och toalett finns i alla stugor.

Täcke och kudde finns, sängkläder tar man med själv eller hyr av oss. Städning kan även det bokas av oss eller så städar ni själva när ni flyttar ut.

Lakan kan hyras för 95 kr/set, handduk 20kr.
Städning ingår ej i priset och görs antingen av gästen eller av oss för 150kr/rum.

Varmt välkommen!

Boka

Kontaktinformation

Domarudden Kurs- & friluftsgård
Domaruddsvägen 70
184 91 Åkersberga
Telefon: 08-54020825

E-post: info@domarudden.se
Hemsida: http://www.domarudden.se

Prisinformation

Övernattning i stuga med dusch o toalett, 2 personer i varje rum (ensam i rummet + 45 kr) Fiskekort 12 timmar Båt 5 timmar (2 personer i varje båt) Bastubad Pris 475 kr/person Möjlighet till kylförvaring av fångster. Servering med fullständiga rättigheter. Medtag egna lakan och handduk, kan hyras för 115kr. Städa rummet vid avresa, kan köpas för 150kr/rum.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Med vårt prisvärda fiskepaket så får du chans till detta och dessutom boende och tillgång till vår härliga vedeldade sjöbastu att avsluta dagen i. Boka sen god mat i vår servering och din vistelse på Domarudden blir total. Domarudden samarbetar med Österåkers sportfiskeklubb som ansvarar för utplantering och båtarna samt förmedling av fiskekort.

Vägbeskrivning

Ta Roslagsbanan från Stockholm Östra till Åkersberga. Byt till buss 623 och gå av vid Solskiftesvägen. Följ skyltarna i 3 kilometer.