Bike & Hike Roslagen - Cykelturer och paket

Roslagen, Norrtälje

400 km cykelförslag

Roslagen med sin vackra natur, skimrande skärgård och många sevärdheter är fantastiskt att uppleva på cykel. Bike & Hike Roslagens koncept Cykla i Roslagen innehåller ett antal paket av varierande längd, med cykling på småvägar där du kommer nära naturen och kulturlandskapet och i möjligaste mån undviker tungt trafikerade vägar.

Boende

Övernattning sker i mysiga boenden med personlig känsla. Flertalet har cykeluthyrning samt lunch och middagspaket om du förbokar. Ett tips är att fråga om lokala cykelturer, de flesta boenden har stor kunskap om smultronställen i närområdet.

Karta och broschyr

Cykeletapperna är inte skyltade, men sammanfaller bitvis med cykelleden Kustlinjen och Cykelspåret. Cykla i Roslagen hänvisar generellt till mindre, lugnare vägar.

Broschyren Cykla i Roslagen och Cykelkartan finns tillgängligt på Roslagens turistbyråer, hos vissa boendeanläggningar och ingår vid bokning av cykelpaket hos researrangören ResGladh. Du kan även beställa den via Bike & Hike Roslagens hemsida. www.bikeandhikeroslagen.com

Kontaktinformation

Bike & Hike Roslagen

76130 Roslagen
Kontaktperson: Hannele Gladh
Telefon: 070-9929778

E-post: bikeandhike.roslagen@gmail.com
Hemsida: www.bikeandhikeroslagen.com

Fakta

Cykla i Roslagen = 8 cykelpaket inklusive boende, från Öregrund i norr till Ljusterö i söder. Cykelkarta och broschyr finns att köpa på Roslagens turistbyråer och i Bike & Hike Roslagens webshop www.bikeandhikeroslagen.com. Dessa ingår även vid bokning av cykelpaket hos Researrangören ResGladh.