Åtellet - hotell & konferens i Norrtälje

Norrtälje

Bo centralt i Norrtälje

Hotellet har ett centralt läge i Norrtälje, mittemot Norrtäljebåten, nere i hamnen. Hotellet har 22 rum varav 4 enkelrum och 18 dubbelrum med TV, dusch och toalett. Alla är rökfria, 2 är handikappanpassade och 5 dubbelrum har balkong.

På entréplanet är det restaurang och bar samt uteservering under sommaren. Högst upp bastu, relax, sällskapsrum samt stor terrass med utsikt över Norrtäljeviken. På samma våning konferensrum.

Hotellet är byggt i trä i en stil inspirerad av det sena 1800-talets grosshandlarvillor. Tanken är att återskapa en del av den karaktär som präglade Norrtälje vid den här tiden. Välmående skärgårdsstad, byggd och smyckad i trä. Tummelplats för såväl Albert Engström-figurer som kung Oscar-gelikar.

Boka

Kontaktinformation

Sjötullsgatan 10
76130 Norrtälje
Telefon: 0176-700450

E-post: info@atellet.se
Hemsida: www.atellet.se

Öppettider

Hotellet öppnar kl 07.00 på vardagar och då finns det möjlighet att komma förbi och avnjuta vår frukostbuffé . Lördagar och söndagar öppnar vi 08.00 och frukosten serveras då fram till kl 10.00 på lördagar och kl 11.00 på söndagar. Lunch serveras från kl 11.00 måndag-lördagar och kl 12.00 på söndagar. A la carté servering från kl 17.00 måndag-lördag samt söndag 12.00-20.00. All övrig tid har du möjlighet att äta en mellanrätt eller ta något läskande i vår bar. Under jul och midsommar har vi förändrade öppettider, vänligen kontakta oss för mer information.

Prisinformation

Vi har dynamiska priser och de varierar beroende på dag i veckan och årstid. 

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Totala ytan är 1100 m2 och är fördelade på 18 dubbelrum, 4 enkelrum, restaurang, bar, bastu och konferensvåning med sällskapsrum. Stor terrass med utgång från vårt sällskaprum där du har en underbar vy över Norrtälje viken. Naturligtvis är hela vårt hotell rökfritt.

Vägbeskrivning

Från Tekniska Högskolan i Stockholm, ta buss 767 mot Norrtälje och kliv av vid ändhållplatsen Norrtälje Busstation. Hotellet ligger inom en 10 minuters promenad från busstationen, ner mot hamnen till.

Hitta hit