Österåkers Konsthall - Länsmansgården

Åkersberga, Österåker

Österåkers konstförening äger och förvaltar Österåkers Konsthall Länsmansgården, en oas i Åkersberga, där föreningen arrangerar konstutställningar av hög kvalitet året runt. Gården har anor från 1700-talet och ända fram till början av 1900-talet var gården tjänstebostad för kronolänsman.

På Länsmansgården finns förutom konstutställningar också Konsthantverkarna med försäljning av lokalt konsthantverk av hög kvalitet, Antikboden med ting från förr och Café Länsmansgården med servering av mat, smörgåsar och bakverk.

I anslutning till Österåkers Konsthall Länsmansgården har Åkersberga Trädgårdssällskap anlagt en fantastisk visningsträdgård för inspiration och kontemplation. Trädgården har också en del som kallas barnens trädgård med möjlighet till olika aktiviteter.

Gården har öppet åretrunt ochfrån och med den 27 juni öppet torsdag till söndag kl.12.00-16.00. Varje fredag under sommaren kl. 14.00 är det ett program det kan vara musik i trädgården, visningar av trädgården.

Kontaktinformation

Kantarellvägen 12
Åkersberga
Kontaktperson: Torill Findeisen
Telefon: 0703-073195

Hemsida: http://osterakerskonsthall.se

Öppettider

14 juni - 16 juni öppet kl. 12-16
Stängt midsommarhelgen
27 juni- 4 augusti öppet torsdag-fredag kl. 12-16

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Bil
Kör E18 från Stockholm mot Norrtälje. Sväng av mot Åkersberga och fortsätt på väg 276.Kör igenom Åkersberga på Roslagsvägen och sväng vänster på Sjökarbyvägen , Länsmansgården

Faciliteter

  • Uteservering
  • Café
  • Konferensmöjligheter
  • Tillgänglighetsanpassad
  • Året runt öppet

Hitta hit