Hotell Klockargården i Öregrund

Öregrund, Östhammar

 BOKA

Romantiskt boende i Öregrund.
Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet, även kallad oasen mitt i sta´n. Här finns en lummig rosenträdgård med plats för relax i sköna trädgårdsstolar. Njut av en god kopp kaffe eller ett glas vin på gräs- eller terassdäck.

Hotellet är idealiskt för slutna sällskap. Om Ni planerar bröllop eller annan betydelsefull tilldragelse i Öregrund, kontakta oss gärna för information. Vi kan stänga ner hela hotellet just för er! Vi har 11 fina rum med egna ingångar och uteplatser varav en gemytlig stuga. Samtliga rum är individuellt trivsamt inredda. Alla rum har egen toalett. Husgeråd med kylskåp, vattenkokare, te och kaffe ingår samt egen TV med chromecast anslutning.

Läge: Centralt mitt i stan. Omgiven av parker och således ej trafikstört. Nära till de bästa badklipporna.

Nyheter: Nu finns möjligheten att via hemsidan (klockargarden.nu) beställa kall mat färdig att njutas av på rummet eller i trädgården. Tv och Chromecast i alla rum! Vi startar ett självserverings våffelfik på nedre gården den 1 juni som har öppet varje dag mellan 11-16. Vi har också öppnat barnpassning samt möjligheten att hyra personal till sommarfester/bröllop etc. Butiken har ny ägare! Kom och kika på CG Styles fina sortiment
Klockargården har 2018/19 genomgått en generationsväxling. Grundaren och motorsportsikonen Olle Leufven har lämnat över driften till dotter Jennifer. Han finns kvar på Klockargården och fortsätter att sprida den genuina trivseln.

Historia: Klockargården firar 20 år i år! När Olle köpte gården behövde den upprustas. Det fanns inga hotellrum och ingen butik förrän han upprustade ett rum i taget och byggde om ladan till den uppskattade inredningsbutik det kom att bli. Tillsammans med olika medarbetare har Klockargården blivit den pärla det är idag. Genom åren har det också drivits restaurang och café i olika omgångar. I år testar vi ett självserverings våffelfik! Perfekt för både stora och små!

Parkering: Fri parkering Långgatan.

Frukostbuffé & wifi ingår i rumspriset.

Beskrivning av våra olika individuella rum:

Våra Kompakta rum är mysiga dubbelrum med separata sköna enkelsängar. Bord emellan. Liten köksenhet med kylskåp och vattenkokare. Kaffe och te finns. TV med chromeanslutning o wifi. Egen toalett. Dusch i anslutning. (max 2 gäster) 

Våra Lägenhetsrum är stora separata rum som delar kök och badrum med dusch. Kaffe och te finns tillgängligt. Egen entré mot klockstapeln. Dessa rum är lika lämpliga som familjerum som för den enskilde. I rummen finns sköna fåtöljer, bord, stolar och TV med chromecast o wifi. Utsikt över lekpark (max 3-4 gäster)

Våra Komfortrum har mysig marin interiör. Dubbelsäng. Bord med 2 stolar. Husgeråd och kylskåp finns samt te och kaffe. TV m chromecast o wifi. Badrum med dush och toalett. Egen sittgrupp utanför entré.  (max 2 gäster)

Våra Deluxrum är extra stora dubbelrum med dubbelsäng, egen soffgrupp, dusch och toalett. Husgeråd, möjlighet till kaffe o te samt kylskåp finns. TV med chromecast o wifi. Egen uteplats med någon utsikt. (max 3 gäster)

Vår Takterrass är ett nybyggt rum med egen toalett och dusch. Kaffe o te möjligheter och kylskåp finns. TV med chromecast. Egen privat takterrass med del av havsutsikt och Öregrunds hamn. (Obs! Trappor, ej handikappvänligt.) Max 2 gäster.

Kapten Björkmans Stuga är från mitten av 1700-talet. Entré med eget terrassdäck. Mysigt vardagsrum med bäddsoffa, 2 fåtöljer bord, byrå, TV med DVD och chromecast o wifi. Enskilt sovrum med dubbelsäng, byrå samt fåtölj. Kök och nytt badrum med dusch. Kaffe och te tillgängligt.

Boka

Kontaktinformation

Långgatan 33
740 71 Öregrund
Kontaktperson: Jennifer Grahn
Telefon: 0173-30065

E-post: info@klockargarden.nu
Hemsida: www.klockargarden.nu

Öppettider

Från och med 2019 öppet året om. Vill du hyra hela stället för konferens går det alldeles utmärkt. Mer information ring 0173-30065

Res med kollektivtrafiken

Faciliteter

  • Dusch
  • Affär

Hitta hit