Vaxholms Bed & Breakfast

Vaxholm

Ett litet hemma-hos-hotell i centrala Vaxholm

Välkommen till Vaxholms Bed & Breakfast! Ett litet hotell, hemma hos oss, i Vaxholms äldre villakvarter. Bara ett stenkast från vattnet och några hundra meter från Vaxholms centrum med gästhamn, caféer, restauranger och skärgårdsbåtar.

Vi erbjuder boende i tre rum; Studion och Familjerummet i bottenvåningen av vår 1930-talsvilla och Konstnärens stuga på granntomten.

Oavsett vilket rum du väljer så har vi bäddat sängarna åt dig innan du kommer och i badrummet finns handdukar, schampo, tvål, hårtork och annat som du kan behöva. Alla rum har också ett eget litet pentry med kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp och kokplatta. Utanför dörren finns uteplats med grill. 

Välj om du vill boka rummet inklusive vår frukostkorg eller om du enbart vill boka rummet och ha självhushåll.

Kontaktinformation

Vaxholms Bed & Breakfast
Drottninggatan 7
185 31 Vaxholm
Kontaktperson: Linda Wahlström
Telefon: 0703-725333
Telefon: 0703-725333
Bokning: 0703-725333

E-post: bo@vaxholmsbedandbreakfast.se
Hemsida: www.vaxholmsbedandbreakfast.se

Öppettider

Öppet året runt.
Incheckning kl. 16.00 – 18.00

Prisinformation

Från 995 kr/natt till 1395 kr/natt. 

Barn upp till 3 år som sover i förälders säng bor utan kostnad. Priset inkluderar lakan och handdukar. Frukostkorg kan köpas till för 95 kr per person och morgon. 

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Med Skärgårdsbåt från Stockholm:
Stig av båten i Vaxholm och gå mot Gästhamnen/de gula bilfärjorna. Följ Östra Ekuddsgatan längs vattnet ca 250 meter tills du kommer till en park. Ta Drottninggatan upp till höger. Huset ligger längst upp till vänster på gatan (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med buss från Stockholm:
Ta buss 670 från Tekniska Högskolan i Stockholm. Gå av vid hållplats Vaxholms kyrka. Gå ”tillbaka” ca 100 meter och sväng vänster in på Pilgatan. Ta därefter andra vänster så är du på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Med bil från Stockholm:
Åk över Vaxholmsbron och följ huvudvägen ner mot centrum. Passera två trafikljus och ta sedan andra höger in på Pilgatan (precis innan tredje trafikljuset). Fortsätt ca 30 meter och sväng vänster in på Drottninggatan. Huset är det första du kommer till på höger sida (nr 7, du känner igen det på det röda staketet).

Faciliteter

Rökfria rum
Internet
TV
Dusch
Hårtork
Fritidsfiske
Hundar/pälsdjur får ej medtagas
Kokmöjligheter
Konferensmöjligheter
Kylskåp
Mikrougn
Uteplats
WC/Toalett
Året runt öppet
Gratis WiFi

Hitta hit