Baltic Pro Fiskeguidning, Åkersberga & Vaxholm

Åkersberga, Österåker

Häng med på ett fiskeäventyr!
Jag tar jag er med på en spännande upplevelse i Stockholms vackra skärgård. Jag erbjuder turer alla dagar i veckan och både privatpersoner och företag är välkomna.
1-4 personer per båt  |  Halvdag ca. 4,5 tim  |  Heldag ca. 8 tim.

Vi utgår från området kring Vaxholm och Åkersberga och fiskar oss norrut mot Furusund via bra fiskevatten, där jag har god lokalkännedom. Gädda, Abbore, Gös och Havsöring är det vi vill ha på kroken, och jag anpassar fisket utefter säsong och era egna önskemål. 

Båten är en för fiske fullt utrustad Buster XL Pro, årsmodell 2016 och jag tillhandahåller förstklassig fiskeutrustning samt flytvästar/flytoveraller beroende på väder och vind. Det behövs inga förkunskaper, jag lär ut tekniken som krävs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer vi att ha en trevlig och spännande dag tillsammans på sjön.

Önskar ni så ordnar jag även ”smarriga” lunchpaket utefter ö.k.
Så ni behöver bara ta med ert goda fiskehumör så ordnar jag resten!

Fiskepaket

Både privatpersoner och företag är välkomna, jag skräddarsyr fisket utefter era önskemål, är ni fler än fyra personer som vill ut och fiska, har jag samarbete med många andra duktiga sportfiskeguider, så vi kan göra arrangemang för upp till 32 personer.
Är du ensam och vill fiska så är det bara att du hör av dig, då det ofta finns flera som står på kö och vill ut och fiska, vid vissa tillfällen skall jag ut och testa nya fiskevatten, då går det också bra att åka med som betalade gäst till specialpris.

Ser fram emot en härlig dag på sjön tillsammans med er!

Ring och Boka: 070-590 40 60

Kontaktinformation

Baltic Pro Fiskeguidning
Rallarv. 41
184 40 Åkersberga
Telefon: 070-5906040

E-post: info@balticpro.nu
Hemsida: http://www.balticpro.nu

Prisinformation

Vi erbjuder en rad olika fiskepaket både för privatpersoner och företag. Läs mer på vår hemsida www.balticpro.nu, eller maila din förfrågan till info@balticpro.nu

Fakta

Jag tar 1 - 4 passagerare per tur och ni kan boka halvdag 4,5 tim. eller heldag 8 tim., oavsett villket alternativ ni väljer så ingår föäljande:

- En för fiske anpassad Buster XL Pro, årsmodell 2016.
 (1-4 passagerare)

- Försklassig fiskeutrustning.

- Flytvästar/flytoveraller beroende på väder och vind.

- Fika/dryck med bulle.

Vägbeskrivning

Jag utgår normalt från Vaxholm eller den egna bryggan, men kan hämta upp och lämna av på andra platser i skärgården utefter ö.k.