Visa filmer

Hazelius Hedin - Himlapolskan / Da Lounge Bar

Hazelius Hedin - Folkmusik, Norrtälje

Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang, Norrtälje

BOKA BILJETTER

Sångaren och strängmästaren Esbjörn Hazelius och nyckelharpsvirtuosen Johan Hedin har de senaste åren skördat stora framgångar på den svenska och internationella folkmusikscenen, samt rönt stor uppskattning även långt utanför genregränserna.
De utgör tillsammans en otroligt komplett och färgstark duo som med bländande briljans, en sällsynt innerlighet och ett makalöst driv fyller de svenska danslåtarna och visorna med musik som fängslar och berör. Repertoaren omfattar allt ifrån medeltida ballader, äventyrssånger och kärleksballader till instrumentala danslåtar, både traditionella och nykomponerade. Arrangemangen är lättillgängliga och traditionsmedvetna, men samtidigt virtuost fulländade och djupt personliga, och innehåller ofta även en keltisk fläkt.
Det har nu hunnit gå mer än tre år sedan Hazelius Hedin tog folkmusik-Sverige med storm med sitt första album ”Om Du Ville Människa Heta” och därmed utsågs till Årets grupp på Folk- och Världsmusikgalan 2012. Deras andra album “Sunnan” släpptes i oktober 2014 och fick ett om möjligt ännu varmare mottagande. Bl.a. listades det i Sverige som ett av årets mest kritikerrosade album, alla kategorier och nationaliteter.

BOKA BILJETTER

Boka

Kontaktinformation

Kim Kultur & Nöje AB
c/o Hamnvägen 25
761 32 Norrtälje
Telefon: 0709-951761
Bokning: 076-7650660

E-post: info@kimkultur.se
Hemsida: http://www.kimkultur.se

Fakta

Hazelius Hedin - Folkmusik
Lördag 1 april kl 19.00
Restaurang Kärleksudden, Villagatan 2, Norrtälje
Pris: 150:-

BOKA BILJETTER

Vägbeskrivning

Från Stockholmsvägen kör man in på Gustaf Adolfs väg och följer den ca 1,5 km och svänger höger in på Sjögatan direkt vänster till på Villagatan. Följ den drygt 800 m, längst ut på udden.

Kommer man med buss promenerar man lämpligast från busstorget ned till hamnen och följer gångvägen i Socitetsparken ända ut förbi Restaurang Havspiren. ca 15 min promenad

Faciliteter

Restaurang med fullständiga rättigheter

{{favourites.count()}}