Annika Fehling

Annika Fehling Trio

Norrtälje

KÖP BILJETTER

Annika Fehling  Trio
– Christer Jonasson – Robert Wahlström

Annika Fehling sjunger med både stark passionerad och en mjuk innerlig röst och jag garanterar att det blir en njutning att lyssna till henne när hon tillsammans med Christer Jonasson och Robert Wahlström gästar Norrtälje.

Lyssna här


Annikas musikstil har en bredd som kan vara jazzig och funkig men i grunden är hon en singer/songwriter som vinner uppskattning och ständigt nya fans runtom i landet och Europa
Senaste plattan ”Rust&Gold” som släpptes 2013 fick riktigt fin respons i Sverige och Europa. Annika har spelat på scener som Blue Bird och Belfast i Nashville, Kerrville Festival (Texas), Copenhagen Songwriters Festival, Anderson Fair och Mucky Duck i Houston och många fler.
Nu kommer hon till Norrtälje och spelar på Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang  i Norrtälje. Annikas medmusikanter är:
Christer Jonasson, gitarrer och sång. En grymt bra gitarrist, munspelare, låtskrivare och sångare. För Norrtäljepubliken är han väl känd som en av killarna i gruppen FJK, men förutom det gänget har han även jobbat tillsammans med bl a Kjell Höglund, Christine Hellqvist, Mikael Samuelsson, Maria Blom, Christer Lyssarides och nu även med Annika Fehling och Robert Wahlström
Robert Wahlström är en musiker och kompositör som trakterar flera instrument som trummor, trumpet och elgitarr men i trion är han pulsen i musiken och vi får se och höra honom på slagverk.
Jag vill hälsa er varmt välkomna lördag den 26:e augusti
 / Väl mött!  // Kim

KÖP BILJETTER HÄR

Boka
26aug 18:00 - 22:00

Kontaktinformation

Kim Kultur & Nöje AB
c/o Hamnvägen 25
761 32 NORRTÄLJE
Telefon: 0709-951761
Bokning: 076-650660

Arrangör: Kim Kultur & Nöjen AB

E-post: info@kimkultur.se
Hemsida: http://www.kimkultur.se

Öppettider

Insläpp från kl 18.00
Restaurang- och barservering

Prisinformation

180

Fakta

Lördag 26:e augusti Kl 19.00
Entré 180:-

Annika Fehling Trio

Arrangör: Kim Kultur & Nöje AB
i samarrangemang med Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang

KÖP BILJETTER HÄR

Vägbeskrivning

Kommer du med buss kan du promenera från busstationen mot Norrtälje Hamn och följa promenadvägen som går genom Socitetsparken ut till Kärleksudden.