Visa filmer

CajsaStina Åkerström - Röd

CajsaStina Åkerström, Folkets hus Norrtälje

Folkets hus i Norrtälje, Norrtälje

KÖP BILJETTER

CajsaStina Åkerström är dotter till vår store vispoet Fred Åkerström och tillsammans med honom framträdde hon tidigt i olika sammanhang. Under skoltiden spelade hon tvärflöjt och piano och studerade sång.  Efter sin pappas död, 1985, lade hon musiken åt sidan och studerade arkeologi.
1991 fick vi glädjen att höra henne live igen med egen musik och därefter övergick hon helt till musiken. Debutalbumet ”CajsaStina” kom 1994 och blev ett musikaliskt genombrott. Samma år turnerade hon med Rocktåget. 1996 kom nästa CD ”Klädd för att gå” och skrev samtidigt låtar åt Lill Lindfors och Ann-Kristin Hedmark.  Därefter har vi fått lyssna till henne på fler album men också i samarbete med andra artister som Åsa Jinder och Jack Vreeswijk.


Under 2016 fick vi möjlighet att lyssna till albumet ”Vreden och Stormen” och i november släpptes singeln Röd
Cajsa-Stina har belyst stjärnhimlen i Roslagen vid ett flertal tillfällen och det känns fantastiskt kul att hon kommer till Norrtälje igen!
Jag tycker hon har en underbar scen-närvaro, fina texter och musik och hennes fraseringar berör mitt sinne med ett njutfullt småleende!
I skrivande stund är det nu klart att Backa Hans Eriksson, bas kommer att vara en av medmusikerna och sedan är det en gitarrist som ännu inte har blivit klar för spelningen.

Vill du göra denna söndag i mars riktigt fulländad föreslår jag att du bokar Musik- och brunchbiljett och avnjuter den härliga brunchen som dukas fram på Åtellet!

KÖP BILJETTER


Bokar du enbart musikbiljett så är du välkommen till Folkets Hus Norrtälje. Vi öppnar entrén kl 15.30 men Café-delen är öppen så du är välkommen in i värmen.

Bokar du Musik+Brunchbiljett går du först till Åtellet och avnjuter deras brunch-buffé som serveras kl 11.00-16.00. Vid bokningen får du då en reserverad plats på Folkets Hus så du i lugn och ro kan äta din brunch och därefter promenerar du till Folkets Hus där du får en skön musikupplevelse för att sedan komma hem och känna dej uppfylld och kan fortsätta njuta av söndagskvällen.

Varmt välkommen!
Hälsningar Kim

Boka
19mar 16:00 - 18:00 Folkets hus i Norrtälje

Kontaktinformation

Kim Kultur & Nöje AB
c/o Vandrarhemmet Hvilan Lundmansgatan 9
761 40 Norrtälje
Telefon: 0709-951761

E-post: info@kimkultur.se
Hemsida: http://www.kimkultur.se

Prisinformation

Musikbiljett 300 kr/pers

Musik-/brunchbiljett 500 kr/pers (brunch på Åtellet vid hamnen)

biljetterna släpps inom kort

Res med kollektivtrafiken

Vid pressbyrån hittar du Hantverkaregatan som du går över och följer gångvägen över ån till du kommer fram till Tullportsgatan. Gå mot HM och Åhlens så hittar du Galles Gränd

Fakta

CajsaStina Åkerström
Folkets Hus - Norrtälje
Söndag den 19:e mars
Kl 16.00 - ca 18.00

KÖP BILJETTER

Musikbiljett: 300 kr
Musik-/brunchbiljett 500 kr

Vägbeskrivning

Kommer du med bil följer du Stockholmsvägen mot Centrum. Norr ifrån svänger du vänster in på Galles Gränd och Söder ifrån svänger du höger in på Galles Gränd. P-platser finns i anslutning till Folkets Hus

{{favourites.count()}}