Meditativt broderi till lugn musik, kväll

Fru Strids galleri, Väddö, Norrtälje

Är den perfekta kursen för dig som vill brodera för broderandets skull. Kursen är inspirerad av Jytte Harebosgaards dogmebroderi. Vi broderar till lugn musik. Du behöver inte ha några förkunskaper i broderi. Tyg och broderigarn ingår i kursen.
 
Kursen går ut på att på ett avslappnat sätt brodera en av läraren förutbestämd form och valt stygn i två steg.. Du hinner brodera 2 broderier i steg I och II, du får även veta hur du kan fortsätta brodera när kvällen är slut om du vill fortsätta hemma. Om du har en broderibåge, ta med den om inte finns det att låna eller köpa på plarts eller i Fru Strids webbutik. Vi arbetar fritt med lusten som ledstjärna.

Besök www.frustrid.se för anmälan och mer information.

27jul 18:00 - 21:00 Fru Strids galleri, Väddö
31jul 18:00 - 21:00 Fru Strids galleri, Väddö

Kontaktinformation

Frustrid
Grisslehamnsvägen 161

Telefon: 070-4839697

E-post: kicki@frustrid.se
Hemsida: http://www.frustrid.se

Prisinformation

350 kronor per deltagare/ kurstillfälle.
Besök gärna hemsidan för mer information och vad som ingår i priset www.frustrid.se

Res med kollektivtrafiken

När du klivit av bussen går du i bussen färdriktning ca 200 meter. På vägens vänstra sida (ner mot Väddöviken) håller vi till. Gå ner skaftvägen till vänster, in på parkeringen, du är framme. Välkommen!

Vägbeskrivning

Hitta till Edeby
Med buss
Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp. Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter. Du reser med SL biljett.

Med bil
Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.