Invigning av ateljén hos FruStrid

Fru Strids galleri, Väddö, Norrtälje

Nu bygger vi nytt för att kunna hålla kurser och föreläsningar året om. Vi öppnar också för att du ska kunna handla broderitillbehör, konst och konsthantverk i Fru Strids webbutik, öppetider se nedan.
 

I vinkel med galleriet bygger vi en ateljé med plats för kurser, föreläsningar eller konferans. Du är välkommen på invigning 10 och 11 juni kl 11-15. Vi bjuder på tips och trix kring ditt broderi, kaffe och kaka, samt att vi berättar om de nya kurserna och verksamheten i stort.
 
Ta med ditt broderi och slå dig ner en stund tillsammans med mig och andra intresserade.

10jun 11:00 - 15:00 Fru Strids galleri, Väddö
11jun 11:00 - 15:00 Fru Strids galleri, Väddö

Kontaktinformation

Frustrid
Grisslehamnsvägen 161

Telefon: 070-4839697

E-post: kicki@frustrid.se
Hemsida: http://www.frustrid.se

Res med kollektivtrafiken

När du klivit av bussen går du i bussen färdriktning ca 200 meter. På vägens vänstra sida (ner mot Väddöviken) håller vi till. Gå ner skaftvägen till vänster, in på parkeringen, du är framme. Välkommen!

Vägbeskrivning

Hitta till Edeby
Med buss
Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp. Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter. Du reser med SL biljett.

Med bil
Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

{{favourites.count()}}