Visa filmer

Linda Ström

Linda Ström och Thomas Tjärnkvist, Folkets hus Norrtälje

Norrtälje

KÖP BILJETTER!

Linda Ström, en av rösterna i Cookies ‘n’ Beans gör nu en solosatsning och släpper sin solo-CD i februari 2017. Vi i Norrtälje blir bland de första som får ta del a den live då hon kommer tillsammans med musikern/gitarristen Thomas Tjärnkvist. Aftonbladet har kallat Linda ”Sveriges ljuva svar på Adele!” och Peter Jöback kallar henne för en ”magisk sångerska”!   Hon sjunger med sådan inlevelse och skapar sådan närvaro av glädje och sorg. Thomas Tjärnkvist är producent och musiker och vi har hört honom spela med bl a Nicolai Dunger och Irma Schultz Keller. Nu kommer han med och spelar tillsammans med Linda Ström.
Ge dej möjligheten att få njuta av musik när den är som starkast!


Bokar du enbart musikbiljett så är du välkommen till Folkets Hus Norrtälje. Vi öppnar entrén kl 15.30 men Café-delen är öppen från 15 så du slipper stå ute och frysa.

Bokar du Musik+Brunchbiljett går du först till Åtellet och avnjuter deras brunch-buffé som serveras kl 11.00-16.00. Du har reserverad plats på Folkets Hus så du i lugn och ro kan äta din brunch och därefter promenerar du till Folkets Hus och får en skön musikupplevelse för att sedan komma hem och känna dej uppfylld och kan fortsätta njuta av söndagskvällen.

Boka
26feb 16:00 - 18:00

Kontaktinformation

Kim Kultur & Nöje AB
c/o Hamnvägen 25
761 32 Norrtälje
Telefon: 0709-951761
Bokning: 076-7650660

Arrangör: Kim Kultur & Nöjen AB

E-post: info@kimkultur.se
Hemsida: http://www.kimkultur.se

Fakta

KÖP BILJETTER HÄR!

Linda Ström och Thomas Tjärnkvist
FolketsHus Norrtälje

Söndag den 26:e februari kl 16.00 - ca 18.00
Pris:
Enbart musikbiljett 300 kr / pers

Musik-/brunchbiljett 500 kr/pers

Vägbeskrivning

Från södra och norra infarten följer ni Stockholmsvägen mot stadskärnan. Där hittar ni Galles Gränd som avtagsväg och ni hittar Folkets Hus bredvid Norrtälje Konsthall.

Från Busstorget går du över Hantverkaregatan som ligger på andra sidan Pressbyrån. Följ promenadvägen över ån och gå Tullportsgatan åt höger. Vid H&M går du vänster då ser du Folkets Hus som är en gul byggnad.

{{favourites.count()}}