Lars Wallin – Fashion Stories

Artipelag, Värmdö

Lars Wallin firar 25 år som designer med att ta den hyllade utställningen Lars Wallin – Fashion Stories till Artipelag. Utställningen omfattar många av hans senaste klänningar samt scenkläder som aldrig tidigare visats.

Lars Wallin – Fashion Stories visar upp unika kreationer i exklusiva material från hela Wallins karriär som modeskapare. Utställningen lyfter fram en av de få svenska designers som arbetar med couture på en hög artistisk nivå där hantverk och kvalitet står i fokus.

Utställningen är uppbyggd kring fyra teman – hantverk, couture, brud och scen. Lars Wallin har själv gjort ett personligt urval av verk som betytt mycket för honom. Förutom färdiga plagg får besökarna se skisser, toiler, smycken och känna på tyger. Tanken med detta är att skapa förståelse för själva hantverket och designprocessen, samt ge en inblick i ateljéarbetet.

Lars Wallin – Fashion Stories premiärvisades på Prins Eugens Waldemarsudde år 2011 och har sedan dess turnerat runt på museer och konsthallar i Sverige.

Läs mer och se öppettider på artipelag.se

22feb Artipelag
23feb Artipelag
24feb Artipelag
25feb Artipelag
26feb Artipelag
01mar Artipelag
02mar Artipelag
03mar Artipelag
04mar Artipelag
05mar Artipelag
08mar Artipelag
09mar Artipelag
10mar Artipelag
11mar Artipelag
12mar Artipelag

Kontaktinformation

Artipelag
Artipelagstigen 1
Gustavsberg
Telefon: 08-57013000

E-post: info@artipelag.se
Hemsida: http://www.artipelag.se

{{favourites.count()}}