Husmor Lisa

Vaxholm

Förutom utsikten över havet arbetar vi med exklusiva råvaror och avancerad matlagning med tekniker från både det franska köket och nordiskt mathantverk. Köket arbetar med uteslutande lokala, vildplockade eller egenodlade råvaror och här serveras bland annat rökt strömming, grymma högrevsburgare med uteslutande hemgjorda tillbehör, exempelvis den hemkokta Resaröketchupen, lokala ostar från gårdsmejerier – och därtill kanske en nubbe kryddad med medicinalörter plockade i Husmor Lisas egna kryddodling. Vi serverar à la carte lördagar året om samt affärslunch på fredagar. I juli serveras lunch på den vackra terrassen eller bryggan fyra dagar per vecka. Hela december har vi ett totallokalt hemodlat julbord fyra dagar per vecka. Sällskap kan alltid boka in aktiv matlagning, middagar i exklusiv miljö eller konferenser i den vackra miljön. Vissa fredagar under juni och augusti, vid vackert väder erbjuder Lisa även egenodlad After Work-bar på terassen. Husmor Lisas meny följer årstiderna och tar hand om maten genom att bevara naturens egna råvaror med äkta husmorsmetoder. Det går att lägga till med egen båt vid restaurangens egen brygga eller anlända med bil/buss cirka 35 minuter från Stockholm city. Varmt välkomna!

Kontaktinformation

Husmor Lisa
Ytterbyudssvägen 29
185 94 Vaxholm
Telefon: 070-2009414

E-post: lisa@husmorlisa.se
Hemsida: http://www.husmorlisa.se

{{favourites.count()}}