Julmarknad på Utö

Utö – Ålö – Destination, Haninge

Redan när du stiger i land möts du av julstämningen från de pyntade bodarna i hamnen och en kort promenad uppför backen tar dig till värdshusparken där hantverkare och jultomtar trängs medan doften av enris, glögg och sotad strömming sprider sig runt julmarknaden. Gör en dagstur och botanisera bland julkärvar, mistlar och vackra hantverk och en mysig stund med julfika i något av kaféerna.

10dec 10:00 - 16:00 Utö – Ålö – Destination
11dec 10:00 - 16:00 Utö – Ålö – Destination

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Waxholmsbåtar avgår från Årsta havsbad året om.

När du åker med båten från Årsta Brygga och har egen bil så kör du väg 73 mot Nynäshamn och svänger av vid avfarten "Försvarsmakten Berga, Årsta Havsbad".

Därifrån är det skyltat till Årsta Brygga. Vid Årsta Brygga finns parkering.

Under högsäsong kostar första dygnet 100:-, sedan 60:-/dygn. Betala gärna med kontokort, bensinkort eller Easypark. För mer information om priser och betalsätt se, www.utoparkering.se. Räkna med 30-40 min från Stockholm till Årsta Brygga om trafik och väglag är i sin ordning. Båtresan tar ca 35 min.

Åker du kommunalt tar du pendeltåg till Västerhaninge och byter där till buss 846 som går ända till hållplats Årsta Brygga.

Båttidtabellen hittar du hos Utö Rederi AB eller i menyn "Tidtabeller" längst ner på sidan.

Om du vill åka utanför den ordinarie båtturlistan, kan du enkelt chartra en taxibåt via oss. Har du tänkt på att det också går att ta sig hit med helikopter? www.eastair.se

{{favourites.count()}}