Hotell Pensionat Granparken, Norrtälje

Norrtälje

Ett charmigt hotell i sekelskiftesstil med anor från 1800-talet. Här har det drivits pensionat i över 130 år och den genuina andan är väl bevarad. En avkopplande "hemma hos miljö" med personlig service där gästen är i fokus. Lämna vardagen för en stund, dröm er bort och koppla av.

Pensionat Granparken består av tre hus i sekelskiftesstil. Husen är vackert sammanknutna av en stor och frodig trädgård och en stenlagd terrass som täcks av ett tak av magnifika äppelträd. I huvudbyggnaden finner ni reception, matsalar, bar samt ett café med hembakade godsaker. Här har ni nära till alla stadens sevärdheter och efter endast 5 minuters promenad så är ni mitt i charmiga skärgårdsstaden Norrtälje.

Här finner ni 18 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum och familjerum med 4:a bäddar. En nyhet är att vi nu även har en svit om 100 kvadratmeter med plats för 6-8 personer i tre stora sovrum, ett luftigt vardagsrum med högt i tak och synliga takbjälkar, öppen spis samt veranda ut över trädgården. Alla rum på pensionatet är personligt inredda och inget är det andra likt. Klassiska pensionatsrum som minner om förra sekelskiftet och rum som ger en antydan av Newport. Alla rum har dusch/wc, TV, vattenkokare för kaffe/te och hårfön. Vi har även gratis WiFi på hela hotellet.

I våra priser ingår alltid halvpension – varje dag dukar vi upp en frukostbuffé samt en middag ”kvällens husman”, vilket innebär en varmrätt samt kaffe på maten.

Varmt välkomna önskar
Hillevi & Mike Lindblom med personal

Boka

Kontaktinformation

Pensionat Granparken
Gjuterivägen 10
Norrtälje
Telefon: 0176-10354

Arrangör: Hotell Pensionat Granparken

E-post: info@granparken.com
Hemsida: http://www.granparken.com

Prisinformation

Enkelrum 1090:- per natt inklusive frukost samt kvällens husman.

Standard dubbelrum från 1190:- per natt inklusive frukost samt kvällens husman.

Superior dubbelrum från 1390:- per natt inklusive frukost samt kvällens husman.

Familjerum 1990:- per natt inklusive frukost samt kvällens husman.

Sviten (6 personer) 4995:- per natt inklusive frukost samt kvällens husman.

Res med kollektivtrafiken

Från Norrtälje bussterminalen är det bara ca 10 minuters promenad till pensionatet. Gå mot hamnen, därefter ta Badstugatan upp till Gjuterivägen 10, där finner du Pensionat Granparken. Båda bussarna stanna även utanför ICA flygfyren på hållplats Gustavslund. Promenera längs med Gustav Adolfs väg. Följ vägen rakt fram ca 1,2 km till vägens slut, där svänger du in vänster på Gjuterivägen och finner pensionatet på din vänstra sida.

Fakta

Vi erbjuder 18 rum fördelat på 2 enkelrum, 13 dubbelrum samt 2 familjerum med 4:a bäddar. Det finns även en svit om 100 kvadratmeter med plats för 6-8 personer.

Vissa av rummen har balkong där man kan avnjuta denna gamla kurorts friska vindar och solstrålar. 

Vi tar även emot gäster med husdjur i 2 av våra rum. Ring för mer information och bokning.

Vägbeskrivning

Med bil:
Från Stockholm kör E18 norrut mot Norrtälje ca 45 minuter. Väl framme i Norrtälje, kör rakt fram i den stora rondellen vid Biltema. Fortsätt Stockholmsvägen rakt fram och vid tredje trafikljuset ta höger in på Gustav Adolfs väg. Följ vägen rakt fram ca 1,2 km till vägens slut, där svänger du in vänster på Gjuterivägen och finner pensionatet på din vänstra sida. Skyltning finns längs vägen.


Med buss:
Från Stockholm: Buss 676 från Tekniska Högskolan till slutstation Norrtälje bussterminal.
Från Uppsala: Buss 677 mot Norrtälje från Uppsala Centralstation.

Faciliteter

Bar
Uteservering
TV
Dusch
Hårtork
Boule
Kafé
Husdjur välkomna
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Lekplats
Lekrum för barn
Uteplats
WC/Toalett
Frukostservering
Året runt öppet
Onlinebokning
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Strykbräda
Gratis WiFi

{{favourites.count()}}